If I could be with you, you know I would.

japp nu är helgen över och ännu en ny dag i skolan, som mest har spenderats i biosalongen med föreläsning och film, rätt mysigt ändå. På onsdag kväll kommer storebror + ronja + malva till drottninggatan 1 och det kommer bli jättekul att träffa dem igen, känns som det var evigheter sen sist. men until then kommer det bli mycket skola och mycket fotografering, eftersom det är mycket inlämningar nästa vecka.
I lördags fick jag mina sambos att kolla på my sisters's keeper, som nog är en av de finaste filmerna ever.

Never bloom again


Idag har jag mest kollat på tv, sovit, fotat i studio, lekt med calle och tagit det allmänt lugnt.
Snart ska jag och pinglorna baka kladdkaka och se på film är det nog tänkt, för imorgon börjar vi inte förrns 13.15, helt okej enligt mig!
På söndag ska jag kanske åka till syster i lidköping, det kommer nog bli mysigt. fniss
slänger upp en bild på Ida och mig från valborg, saknar alla våra närmaste alot!
nu duscha, sen kladdkaka. xoxo


I'm starving for you here

Jag antar att jag endast kommer blogga när jag sitter i skolan, men så får det bli!
Idag har vi mest kollat på film, 6 st för att vara exakt...dock sov jag mest.
i lördags töjde jag mitt öra till 11 eller 12 (tror det var 11) så nu mår vänsterörat inte så prima, så hoppas det går över snart haha!
Nu är min calleman hemma igen också, så jag är glad_tjej, även fast det var rätt skönt att vara hundledig ett tag så är det kul att ha honom hemma igen hih. Snart är det fredag igen, vilket innebär...öl kanske? det brukar ju sluta med det iallafall. sjukt hur fort veckorna går asså! Nu ska jag försöka jobba vidare sen ska jag hem och mysa med Calle och sex and the city.

music by nature

sitter just nu i skolan och leker lite med ida, vi har båda gett upp uppgiften vi skulle göra, det är ju lite roligare med photo booth. känns rätt bra med en ny blogg, nu när det är en ny stad, ny klass, nytt hem, så en ny blogg är väl ganska passande. Nästa vecka har vi långhelg, men får se om jag åker hem till m-town eller om jag stannar i skövde och gör skolarbeten...stay tuned. Snart ska vi gå hem till lägenheten och typ laga mat och kolla film? vår vanligaste syssla de senaste tre veckorna, gotta luuuv it. xoxo

Jag provar nya saaaaker

hola guapa!

RSS 2.0